Oman verkkokaupan perustaminen - miten aloittaa?

14 heinäkuu, 2021

Oman verkkokaupan perustaminen - miten aloittaa?

 

Oletko henkilö, jonka unelmana on oman verkkokaupan perustaminen? Verkkokaupan perustaminen ja verkkoliiketoiminnan aloittaminen on nykyään erittäin edullista ja nopeaa. Verkkokauppiaaksi alkaminen on kuitenkin helpompaa, kun siihen saa opastusta.

Digikaupat vastaa tähän tarjoamalla opasta, jonka avulla yrittäjä tai yksityishenkilö voi perustaa oman verkkokaupan Shopifyyn 2 viikossa.

 

Opas oman verkkokaupan perustamiseen

Toteutimme oppaan verkkokaupan perustamiseen, jonka ohjeiden mukaan kulkemalla jokainen saa rakennettua Shopify verkkokaupan. Oppaan avulla rakennat ja julkaiset verkkokaupan - ilman koodaamista!

Aika on rahaa ja tämä opas säästää oikein käytettynä todella paljon aikaa. Ihmisillä on harvoin liikaa ylimääräisiä tunteja päivässä perehtyä kunnolla uusiin asioihin. Tällä oppaalla oman verkkokaupan perustaminen Shopifyyn onnistuu 2 viikossa.

 

Kenelle opas sopii?

Opas sopii Yrittäjille / Tekijöille, jotka ovat oma-aloitteisia ja haluavat rakentaa oman verkkokauppansa. “Rakenna oma verkkokauppa” -opas on kuin kartta, joka kertoo sinulle reitin, mutta sinun täytyy kulkea matka itse. 

Jos omaat intohimoa rakentaa itse asioita ja tykkäät pitää “lankoja omissa käsissä” - uskon tämän oppaan olevan sinulle todella arvokas.

 

Kenelle opas ei sovi

Verkkokaupan perustaminen ja sen menestyksekäs pyörittäminen on ajoittain rankkaa, aikaa vievää ja jatkuvaa oppimista vaativaa hommaa. Jos et ole valmis näkemään vaivaa oman verkkokaupan perustamiseksi - ei tämä opas ole todennäköisesti tarkoitettu sinulle.

Vaikka oman verkkokaupan perustaminen onkin todella edullista nykypäivänä - se maksaa silti rahaa. Jos et ole valmis panostamaan rahaa muutamia satasia vaan haet täysin ilmaista ratkaisua - älä hanki tätä opasta.

 

Miksi teimme oppaan?

Digikaupan / minun tavoitteena on viedä mahdollisimman monta hienoa kotimaista tuotetta- ja palvelua verkkoon. Aika on kaikilla rajallista, joten en pystyisi toteuttamaan laadukkaasti kuin tietyn määrän verkkokauppa projekteja.

Tämän oppaan avulla pystyn tuomaan osaamistani yhä useamman henkilön saataville. Tällöin pienemmällä budjetilla liikkeellä oleva verkkokauppias voi tämän oppaan avulla rakentaa verkkokaupan ja käyttää enemmän rahaa vaikkapa rakentamansa verkkokaupan mainontaan.

 

Mistä oppaan saa?

Kiinnostaako verkkokaupan perustaminen? Laita meille viestiä ja lähetämme oppaan sinulle pian!

Jos sinulla on kysyttävää oppaasta voi ottaa yhteyttä.