Verkkokaupan tekijä - miksi valita Digikaupat.fi?

13 joulukuu, 2020

Verkkokaupan tekijä - miksi valita Digikaupat.fi?

Valittaessa verkkokaupan tekijää yritykselle on tärkeä päätös kenelle projektin antaa toteutettavaksi. Itse verkkokaupan toteuttaminen - esimerkiksi tekijän tyyli tehdä verkkokauppoja on tietenkin tärkeää. Mielestäni on erityisen tärkeää myös kiinnittää huomiota siihen - tarjoaako verkkokaupan tekijä tukea verkkokaupan valmistumisen jälkeen.

Tämän kirjoituksen luettuasi tiedät enemmän minusta verkkokaupan tekijänä, kokemuksestani ja toimintatavoistani tehdä verkkokauppoja asiakkailleni.

Kokemus kansainvälisestä verkkokaupasta

1. Kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta - kyky ajatella ja operoida myös Suomen rajojen ulkopuolelta. Olen myynyt oman brändin tuotteita Yhdysvalloissa ja Kanadassa, jolloin alustoina on käytetty Amazonin sekä eBayn verkkokauppaa. Tämän johdosta olen oppinut kansainvälisestä kaupasta muualtakin kuin koulukirjoista ja tiedän mikä toimii - ja varsinkin sen mikä ei.

Myydessä tuotteita ehkäpä maailman eniten kilpaillulla markkinapaikalla - Yhdysvaltojen Amazon verkkokaupassa on tullut opittua verkkokaupasta melkoisesti. Tärkein oppi on ollut se, ettei pelkästään riitä vaikka olisi markkinan paras tuote. Tuotteen laatu täytyy näyttää verkkokaupassa asiakkaalle huippulaatuisilla ja monipuolisilla kuvilla sekä terävällä kynällä kirjoitetulla myyntitekstillä.

2. Teen verkkokauppoja vain Shopifylle, jolloin pystyn keskittämään kaiken energiani yhteen verkkokauppa alustaan. Kehitys menee eteenpäin päivittäin, jonka johdosta on erittäin vaikeaa kestää mukana useassa eri verkkokauppa alustassa. Keskittyessä vain Shopifyyn luon edellytykset pysyä kehityksessä kärkijoukon mukana.

"Tuotteen laatu täytyy näyttää verkkokaupassa asiakkaalle huippulaatuisilla ja monipuolisilla kuvilla sekä terävällä kynällä kirjoitetulla myyntitekstillä."

Ylläpidän valmiita verkkokauppoja

3. Autan asiakkaitani myös verkkokaupan julkaisun jälkeen - vastaan sähköpostiin myös sen jälkeen, kun myyntisaatavat ovat kotiutuneet. Kerron myös kaiken tarpeellisen, jotta voit itse tarvittaessa muokata verkkokauppaasi - lisätä tuotteita ja tekstiä. Tarjoan Shopify verkkokaupoille ylläpitoa pitäen huolen, että voit keskittyä muun liiketoimintasi pyörittämiseen. 

Ylläpidon ulkoistaminen minulle tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse itse opetella verkkokaupan teknistä toimintaa. Ylläpito käsittää tuotteiden ja tekstien lisäyksen verkkokauppaan sekä pienimuotoisia lisäys töitä, joita on esimerkiksi blogi -tekstien syöttäminen Wordista Shopifyyn. 

Verkkokaupan ylläpito kuuluu erikoishinnalla verkkokauppa projekti asiakkailleni. Kysymällä saat kuukausihinnan ylläpidolle vaikka en ole Shopify verkkokauppaa sinulle tehnytkään.

Arvonluonti ja yritysmaailman kontaktit

4. Keskityn ja autan asiakkaitani mahdollisimman paljon. Tavoitteenani on aina, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä yhteistyömme aikana ja sen päättyessä.

Omaan kattavat kontaktit verkkokauppa liiketoiminnassa mukana oleviin henkilöihin. Olen päivittäin tekemisissä yrittäjien kanssa, jotka tietävät esimerkiksi digitaalisesta mainonnasta tai kansainvälisestä liiketoiminnasta enemmän kuin minä itse.

Pyrkimys jatkuvaan kehittymiseen

5. Pyrin kehittämään ammattitaitoani päivittäin. En ole Internet tieteiden tohtori vaan olen oppinut kaiken itse testaamalla. Olen käyttänyt tuhansia tunteja oppiakseni verkkokauppa liiketoiminnasta käytännön työllä mahdollisimman paljon - tämä oppiminen jatkuu edelleen päivittäin.

Tarvitsetko yrityksellesi verkkokauppaa? Ota yhteyttä