Verkkokauppa urheiluun suunnatuille lihashuoltotuotteille

Toteutin verkkokauppa projektin Cool-X -tuotebrändille. Cool-X tuoteperhe on kehitetty palvelemaan aktiivisen ihmisen tarpeita keskittyen erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointiin. Cool-X:n valikoima kattaa tuotteet lihasten palautumiseen ja vammojen ensiapuun. 

Aiemmin Cool-X verkkokauppa oli rakennettu WordPress alustalle, mutta nyt verkkokauppa haluttiin tehokkaalle ja nykyaikaiselle alustalle - Shopifyyn. 

Projektin kulku

Aluksi kävimme läpi mitä vanhoilta sivuilta haluttiin uudelle tulevalle sivulle ja mitä ei. Mobiili shoppailun yleistyessä jatkuvasti oli alusta lähtien selvää, että sivut rakennetaan kiinnittäen huomiota erityisesti verkkokaupan toimivuuteen mobiilissa - muita laitteita unohtamatta.

Cool-X verkkokauppaa oli simppeli lähteä rakentamaan, koska lähes kaikki sivuille tuleva materiaali oli jo valmiina. Tämän johdosta verkkokauppa saatiin asiakkaalle nähtäväksi ensimmäisen kerran jo alle viikon päästä projektin aloittamisesta.

Lopulta verkkokaupasta saatiin nykyaikainen ja toimiva kokonaisuus. Verkkokauppa on selkeä ja mobiilissa hyvin toimiva, josta asiakkaan on helppo löytää tarvitsemansa tuotteet.

” Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Tuomon kanssa. Toiminta on ammattimaista, nopeaa, osaavaa ja muutoksista huolimattakin aina ystävällistä. Kullan arvoinen yhteistyökumppani.” - Susanna / Cool-x.fi

Maksupalvelu

Maksupalveluna Cool-X verkkokaupassa toimii Checkout Finland. Checkoutilla kauppaan saatiin kaikki Suomessa yleiset maksutavat.

Logistiikka

Logistiikkaa helpottamaan asennettiin kauppaan myös Pakettikaupan logistiikkapalvelu. Pakettikaupalla saatiin tuotua erikoisominaisuuksia verkkokauppaan esimerkiksi noutopisteiden valinnalla. Asiakas voi valita neljän noutopisteen joukosta itselleen parhaimman pisteen hakea pakettinsa.

Verkkokauppa yrityksellesi? 

Onko sinulla tuote tai palvelu, joka tarvitsee verkkokauppaa? Ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä millainen ratkaisu palvelee sinun tavoitteitasi parhaiten.

Cool-X verkkokaupan pääset katsomaan tästä

Takaisin blogiin