Verkkokauppa ompelutarvikkeille

Verkkokauppa ompelutarvikkeille

Toteutimme verkkokaupan Unelmalliselle. Unelmallinen on kotimainen verkkokauppa, jonka tavoitteena on tuoda iloa ja onnistumisia ompeluun. Verkkokaupassa on myynnissä niin fyysisiä paperikaavoja kuin PDF -muotoisia itse tulostettavia kaavoja.

Valikoimassa on myös e-kirja sekä netti ompelukursseja, joiden avulla myös vasta-alkaja voi opetella ompelemaan.

Projektin tavoite

Aiemmin Unelmallinen -verkkokauppa toimi Finqu -alustalla, mutta hiljattain Facebook Pixeliin tulleiden muutosten vuoksi täytyi verkkokauppa siirtää Shopifyyn.

Kaupan siirron yhteydessä oli myös hyvä tilaisuus päivittää tuote kokoelmia ja yhdistellä tuotteita, jotta asiakkaan on helpompi surffailla sivuilla.

Asiakkaan palaute verkkokauppaprojektista

"Tuomo on ollut aivan mahtava yhteistyökumppani! Uuden verkkokaupan rakentaminen sujui todella hienosti ja sovituissa asioissa pysyttiin. Tuntui, että ruudun toisella puolella oli oikeasti ihminen, joka tietää mitä tekee, haluaa auttaa ja osaa myös kuunnella asiakkaan toiveita.

Tykkään myös Tuomon rehellisestä tyylistä perustella asioita ja antaa erilaisia vaihtoehtoja kaikkien tarvittavien palikoiden järkevään toteuttamiseen. Olen erittäin kiitollinen uudistetusta sivustosta ja voin lämpimästi suositella Tuomoa verkkokaupan toteuttajaksi!" 

- Unelmallinen.fi

Digituotteiden toimitus

Digituotteet kuten PDF -tiedostot ja verkkokurssit toimitetaan asiakkaille automaattisesti tilauksen jälkeen. Asiakkaat pääsevät lataamaan PDF -tiedostot omalle koneelleen maksun jälkeen maksuvahvistus sivulta. PDF -tuotteet ovat varastoitu Shopifyn ulkopuolella ja niiden toimittaminen asiakkaalle hoidetaan Shopifyn lisäosalla (App).

Verkkokurssit sijaitsevat piilotettuina YouTube -alustalla. Kurssit toimitetaan asiakkaalle Klaviyo -sähköpostiohjelmalla, joka on yhdistetty Shopifyyn. Asiakkaan ostaessa verkkokurssin lähtee noin 5min päästä ostoksesta sähköposti asiakkaan kassalla ilmoittamaan osoitteeseen.

Digituotteiden toimitus on Unelmallisella täysin automatisoitu eikä vaadi verkkokauppiaalta toimenpiteitä.

Maksupalvelu & logistiikka

Maksupalveluna verkkokaupassa toimii Paytrail, jolla kauppaan on saatu kaikki suomalaisten yleisesti suosimat maksutavat. Fyysisten paperikaavojen toimitus asiakkaille hoidetaan Pakettikauppa -palvelulla. Pakettikaupalla saatiin myös Postin ja Matkahuollon noutopisteet osaksi asiakkaan toimitustapa valikoimaa.

Katso Unelmallinen verkkokauppa tästä

Tarvitsetko verkkokauppaa tuotteillesi?

Onko sinulla tuote tai palvelu, joka tarvitsee tehokasta ja nykyaikaista verkkokauppaa? Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä miten voin auttaa sinua! 

Takaisin blogiin