B2B verkkokauppa

Käyttäjäystävälliset B2B-verkkokaupat 100% tyytyväisyystakuulla

Rakennamme B2B-verkkokaupat alusta loppuun kaikki yrityksesi vaatimukset huomioiden. Verkkokauppa on luovutuksen jälkeen valmiina ottamaan vastaan tilauksia.

Kanssamme sinä voit verkkokauppiaana keskittyä teknisen säätämisen sijaan asiakkaisiisi, tuotekehitykseen ja muun liiketoiminnan kehittämiseen.

Kaikki B2B verkkokauppaprojektit toteutetaan kiinteällä hinnoittelulla ja 100% tyytyväisyystakuulla.

Asiakkaamme palaute yhteistyöstä

B2B-ominaisuudet

Yleisimmät Shopify B2B verkkokaupan ominaisuudet:

1. B2B -asiakkaan liittymislomake

Lomake verkkokauppaan, josta yritys voi liittyä verkkokaupan yritysasiakkaaksi. Verkkokauppiaalle lähtee liittymisestä tieto sähköpostitse.

2. Yrityslasku ja erilaiset maksutavat

B2B verkkokauppa vaatii erilaiset maksutavat kuluttajakauppaan (B2C) verrattuna. Suomalaisia yrityslaskun tarjoavia maksupalveluntarjoajia voidaan integroida kauppaan.

3. Bulkki tilaus & suuruusalennus

B2B myynnissä tilauksien kappalemäärä on usein isompi kuin kuluttajakaupassa. Verkkokauppaan voidaan asettaa suuruusalennuksia verkkokauppiaan hinnaston mukaisesti.

4. Minimitilausmäärät

B2B myynnissä on usein käytössä tuotekohtaiset minimitilausmäärät. Minimitilausmäärillä voidaan asettaa tuotteen minimitilaukseksi vaikkapa 100 kappaletta.

5. Asiakaskohtainen hinnoittelu

Asiakaskohtainen hinnoittelu. Eri asiakkaille näytetään heidän kirjauduttua kauppaan eri hintoja.

6. Verovapaa myynti ulkomaisille yrityksille

Suomen ulkopuolelta ostavat yritykset ovat vapautettuja arvonlisäverosta. Asiakasyritys vapautetaan automaattisesti arvonlisäverosta hänen syöttäessä yrityksen verotunnuksen kassalla.

7. Asiakkaan puolesta tehdyt manuaaliset tilaukset

Asiakas voi joissain tilanteissa haluta tehdä tilauksen myös puhelimitse. Tällöin verkkokauppias voi tehdä tilauksen asiakkaan puolesta asiakkaan antamien tietojen mukaan.

8. Kirjautuneille yritysasiakkaille näytetään erinäkymää kuin B2C puolen asiakkaille

B2B verkkokauppa voidaan toteuttaa myös samaan Shopify-kauppaan yhdessä B2C-kaupan kanssa. Tällöin voidaan tarvittaessa piilottaa B2B-verkkokaupan sivuja ei-kirjautuneilta kuluttaja-asiakkailta.

Minä sinä saat?

Mitä sinä saat toteuttaessasi B2B verkkokauppaprojektin
meidän kanssa?

Jokainen verkkokauppaprojekti sisältää täydellisen kaupan rakentamisen, tuotteiden & kokoelmien lisäämisen, lisäosien integroinnit ja mahdollisen monikielisen kaupan toteutuksen. 

Näiden lisäksi myös kaikki kaupan asetukset (mm. verot ja toimitustavat) laitetaan vastaamaan yrityksesi vaatimuksia.

B2B-verkkokauppaprojekti tiivistettynä:

1. Uniikki ja yrityksesi ilmeen mukaan toteutettu verkkokauppa 

Uniikki ja yrityksesi ilmeen mukaan rakennettu B2B-verkkokauppa takaa sen, että erotut kilpailijoistasi. Jokainen asiakasprojektimme sisältää verkkokaupan toteutuksen maksulliseen Premium -teemaan (verkkokaupan raakapohja), joka takaa jatkuvasti päivittyvän ja nykyaikaisen verkkokaupan.

Yksilöllinen verkkokauppa houkuttelee asiakkaita ja jää mieleen.

2. Verkkokaupan integraatiot ulkopuolisiin ohjelmistoihin

Jokainen verkkokauppa on oma yksilönsä omine integraatio tarpeineen. Hoidamme kaikki verkkokaupan pyörittämiseen tarvittavat ohjelmisto-integraatiot uuteen kauppaasi. Pyrimme aina tekemään asiakkaidemme B2B verkkokaupoista mahdollisimman paljon automaatiota hyödyntäviä.

3. Jatkuva tuki myös projektin päätyttyä 

Projektin päättyessä jäämme auttamaan mahdollisten haasteiden ratkaisemisessa. Nauhoittamamme opetusvideot ovat olleet saamamme palautteen mukaan suureksi avuksi asiakkaillemme.

Ratkomme mahdollisia ilmeneviä haasteita, jonka johdosta verkkokauppiaana voit itse keskittyä sinun asiakkaisiin ja muun liiketoimintasi kehittämiseen.

4. Kiinteä hinta & Tyytyväisyystakuu

Kaikki verkkokauppaprojektimme toteutetaan kiinteällä hinnoittelulla ja tyytyväisyystakuulla. Tiedät jo ennen projektin aloitusta mitä verkkokauppa sinulle maksaa.

Jos kuitenkin käy niin, ettet ole tyytyväinen verkkokauppaasi - voit palauttaa sen 7 päivän sisällä ja saat 100% investoinnistasi takaisin.

Kiinteä hinta ja tyytyväisyystakuu tekee yhteistyöstämme sinulle ennakoitavaa, läpinäkyvää ja vähäriskistä.

Valtaosa verkkokauppaprojekteistamme on hinnaltaan 4 500-7 500€.

Työmäärältään pienemmät projektit voivat olla edullisempia.

Hintaan vaikuttaa verkkokaupan vaatimukset ja työmäärä, jotka käymme yhdessä läpi ennen yhteistyön aloittamista.

yhteydenotto

Oletko kiinnostunut toteuttamaan
B2B-verkkokaupan yrityksellesi?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan: tuomo@digikaupat.fi