Asiakastyöt

Digikaupat on ollut viime vuosien aikana mukana +45 kotimaisen verkkokaupan kehittämisessä.

Asiakaskunta koostuu pienemmistä yhden henkilön työllistävistä verkkokaupoista aina kymmeniä henkilöitä työllistäviin miljoonien liikevaihtoa tekeviin yrityksiin.

Katso video Kiedo.fi verkkokauppaprojektista

Kiedo.fi

"Kiedon verkkosivujen projekti oli mutkaton, ja lopputulos juuri sitä mitä odotinkin. Tuomo on kaupallista näkemystä omaava ammattilainen, jolla löytyy aina nopeasti perusteellinen vastaus jokaiseen kysymykseen.

Hän ideoi asiakkaan toiveiden pohjalta kaupallisesti ja visuaalisesti toimivia ratkaisuja - ehdotukset syntyvät nopeasti ja yhteistyö on ollut erittäin positiivista ja miellyttävää. Yhteistyömme tulee jatkumaan tulevaisuudessa!"

-Eija / Kiedo

Kiedo.fi

Everydaydesign.fi

Everyday Design tekee tilaa onnellisuudelle tarjoamalla ajattomia, kestäviä, leikkisiä, kaikkiin koteihin sopivia sisustustuotteita.

Suomeksi: everydaydesign.fi
Englanniksi: everydaydesign.us
Saksaksi: everydaydesign.de

Everydaydesign.fi

TaigaCosmetics.com

"Tuomolla on hyvä ymmärrys verkkokaupan tavoitteista ja hän osasi ohjata sivun rakennetta juurikin kauppaa ja kaupan syntymistä silmälläpitäen.

Projektin siirtyessä loppuvaiheeseen tuli Tuomon osaaminen esille myös logistiikan-, ja maksupalvelu integraation puolella.

Saimme aikaan hienot ja toimivat verkkokauppasivut, jossa logistiikka ja maksupalvelut integroituna."

-Harri / Taiga Cosmetics

Taigacosmetics.com

Cool-x.fi

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Tuomon kanssa. Toiminta on ammattimaista, nopeaa, osaavaa ja muutoksista huolimattakin aina ystävällistä. Kullan arvoinen yhteistyökumppani.” 

-Susanna / Cool-X

Cool-x.fi

StuntFreaksTeam.org

YouTubessa & Instagramissa yhteensä miljoona (1 000 000) seuraajaa.

StuntFreaksTeam.org toimii online myyntikanavana StuntFreaksTeamin tuotteille.

SFT:n tuotteita on saatavilla myös Motonetistä ympäri Suomen.

StuntFreaksTeam.org

aitiysliikuntaakatemia.fi

"Uusimme verkkokauppamme ja Digikaupat vastasi tästä muutoksesta. Palvelu oli loistavaa ja Tuomon kanssa yhteistyö sujui erinomaisesti. Asiat tapahtui nopeasti ja ammattitaitoisesti. Tuomolta saa aina vastauksen ja ratkaisun. Usein vielä ohjevideolla kuvattuna.

Yhteistyömme jatkuu. Verkkokaupan valmistumisen jälkeen Tuomo on ollut apuna monessa asiassa. Arvostan, että on luotettava yhteistyökumppani jonka puoleen voi kääntyä. Suosittelen lämpimästi Tuomoa kaikissa verkkokauppoihin liittyvissä projekteissa!"

-Maija / Äitiysliikunta-Akatemia

Aitiysliikuntaakatemia.fi

KiinkoAkatemia.fi

KiinkoAkatemia on Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:n ylläpitämä oppimisympäristö verkossa.

KiinkoAkatemian verkkokoulutukset sijaitsevat ThinkiFic-alustalla, josta toteutettiin integraatio Shopifyn kanssa.

Integraation johdosta verkkokoulutuksia voidaan tarjota asiakkaille ostettavaksi suomalaisilla maksutavoilla.

Kiinkoakatemia.fi

Outoled.fi

"Tuomon kanssa verkkokaupan rakentaminen sujui todella hienosti. Verkkokauppa rakentui nopeasti ja kaikki halutut muutokset/lisäykset tehtiin aina lähes välittömästi.

Tuomolta on saanut myös jälkeenpäin paljon apua verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä ja lisäksi hänen tekemät ohjevideot ovat olleet suureksi avuksi.

Hyvin sujuneen projektin ja yhteistyön takia on Tuomoa helppo suositella verkkokaupan tekijäksi!"

-Tomi / Outoled

Outoled.fi

Sebwil.fi

"Tuomo sai todella hyvin kiinni meidän ajatuksesta sähköpostikeskustelun pohjalta, että millainen verkkokauppa olisi mieluinen.

Tuomo vastasi kaikkiin viestiin erittäin nopeasti ja kaikki mieltä askarruttavat kysymykset saivat näin nopean vastauksen.

Suosittelemme Tuomoa (Digikauppoja) lämpimästi."

- Mia / Sebwil.fi

Sebwil.fi

Hilakari Shop

”Shopify-sivujeni suunnittelu ja toteutus eteni Tuomon kanssa videopuheluilla, soittamalla, viesteillä ja ohjevideoilla hienosti. Häneltä saattoi kysyä kaikesta, mikä askarrutti ja hyviä vaihtoehtoja löytyi aina.

Tuomo on todella luotettava ja ystävällinen ihminen, sekä ammattitaitoinen työssään. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja tulen käyttämään hänen palveluitaan jatkossakin.

Suosittelen Tuomoa ehdottomasti kaikille, jotka haluavat toteuttaa laadukkaan verkkokaupan shopify-alustalla.”

- Timi / Hilakarishop

Hilakarishop.com

Tervaskanto.fi

"Digikaupat / Tuomo on aivan huikea yhteistyökumppani. Tuomo saa nopeasti kiinni ajatuksesta mitä uudelta verkkokaupalta halutaan. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön: nopeaa, ammattitaitoista niin teknisesti kuin visuaalisesti, ystävällistä.

Tuomolla on kaupallinen ajattelutapa mukana kaikessa tekemisessä. Hän ymmärtää ja osaa ohjata asiakasta ymmärtämään, mitkä ovat verkkokaupassa kaupan tekemisen osalta tärkeät seikat huomioida. Todella kullanarvoinen yhteistyökumppani."

-Susanna / Tervaskanto

Tervaskanto.fi

Likiz.fi

"Tuomo / Digikaupat auttoi meitä verkkokauppamme rakentamisessa. Hän on yhteistyökumppani jolta uskalsi ja uskaltaa edelleen kysyä tyhmiäkin kysymyksiä. 

Tuomo osaa selittää asiat niin, että ”peukalo keskellä kämmentä” digiasioissa oleva henkilökin ymmärtää mistä on kyse. 

Hänen lähettämänsä ohjevideot ovat iso plussa palvelussa. Yhteistyömme jatkuu edelleen ja voin lämpimästi suositella Tuomoa verkkokaupan pystyttämisessä!"

-Liisa / Likiz

Likiz.fi

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää verkkokauppaprojektista yrityksellesi, kehittämistoimenpiteistä tai jostakin muusta asiasta?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan: tuomo@digikaupat.fi