Verkkokauppa sähköpotkulaudoille

Verkkokauppa sähköpotkulaudoille

Syksyllä 2020 sain yhteydenoton yritykseltä nimeltä Eway. 

Sähkökulkuneuvojen kuten sähköpotkulautojen ja niiden varaosien maahantuontiin keskittynyt yritys oli juuri startannut toimintaansa.

Aiemmin yritys toimi SquareSpace-alustalla, mutta verkkokaupan mukaantulon vuoksi Shopify verkkokaupan perustaminen oli ajankohtaista.

Yrityksen pääasiallinen kohderyhmä on kasvanut internetin aikakaudella, joten luonnollinen kanava myydä tuotteita on verkkokauppa.

Verkkokauppaprojektin aloitus

Yhteydenoton jälkeen pidimme Ewayn porukan kanssa ajatustenvaihtoa heidän yrityksestä ja tavoitteistaan. Pääsimme hyvin nopeasti samalle aaltopituudelle millainen verkkokauppa tukisi heidän liiketoimintaansa parhaiten ja tämän seurauksena projektia päästiin aloittelemaan ja hyvinkin nopeasti.

Haasteitakin kohdattiin. Sähköpotkulautojen uutta S1 -versiota odotettiin toimittajalta aiemmin ja lopulta odotuksessa päivät muuttuivat viikoiksi. Projektia aloiteltiin Lokakuussa, jolloin Suomen säätila ei ollut kaikkein optimaalisin yrittää saada tuotteista käyttökuvia ulkoilmassa.

Onneksi kuvia kuitenkin saatiin, jotta projektia päästiin viemään eteenpäin. 

Verkkokaupan maksupalvelu

Eway verkkokaupassa päädyttiin valitsemaan Stripe -maksupalvelu talven 2020-2021 ajaksi. Stripe maksupalvelulla käytössä on vain luottokorttimaksut, jolloin suomalaisille paremmin tuttu verkkopankki maksaminen ei ole mahdollista. Tarkoituksena sesonkikauden alkaessa keväällä 2021 on tämän päivittäminen kotimaiseen maksupalveluun tehtävälistalla ensimmäisenä.    

Ewayn logistiikka

Logistiikkapalveluna verkkokaupassa on Pakettikauppa -palvelu. Pakettikaupalla saatiin tuotua kassa -sivulle noutopisteet asiakaskokemusta parantamaan. Asiakkaalla on siis enemmän mahdollisuuksia valita mistä hän tuotteensa noutaa.

Verkkokaupan jatkojalostus

Eway verkkokaupan kehittäminen on edessä kevätauringon alkaessa pilkistää pitkän talven päätteeksi. Verkkokaupan kuvat otetaan uusiksi, jotta asiakkaille saadaan paremmin tuotua ilmi tuotteen ulkonäköä ja ominaisuuksia. 

“Tuomon kanssa yhteistyö sujui vaivattomasti ja verkkokauppa syntyi todella nopeasti. Tulemme varmasti jatkamaan verkkokaupan kehittämistä Tuomon kanssa tulevaisuudessakin!” - Teemu / Eway.fi

Verkkokauppa yrityksellesi?

Onko sinulla tuote tai palvelu, joka tarvitsee verkkokauppaa myynnin lisäämiseksi?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millainen ratkaisu palvelee tarvettasi parhaiten!

Takaisin blogiin