Verkkokaupan logistiikka kuntoon Pakettikaupalla

Verkkokaupan logistiikka kuntoon Pakettikaupalla

Verkkokaupoissa myydään digitaalisten tuotteiden lisäksi fyysisiä tuotteita. Asiakkaan ostaessa fyysisen tuotteen verkkokaupasta - täytyy kauppiaan hoitaa tuotteen lähetys asiakkaalle.

Tuotteiden lähettäminen eli logistiikan hoitaminen onkin yksi alue verkkokauppa liiketoiminnassa, johon saa upotettua aikaa todella paljon.

Logistiikkaa pystytään tehostamaan pienillä muutoksilla - käyttämällä Pakettikauppaa. Tämän kirjoituksen luettuasi tiedät mikä on Pakettikauppa ja miksi voisi olla fiksua käyttää sitä myös omassa Shopify verkkokaupassasi.

Mikä on Pakettikauppa?

Pakettikauppa on Posti Groupin omistuksessa oleva logistiikkapalvelu. Pakettikauppa on tehty helpottamaan kotimaista verkkokauppa liiketoimintaa ja sen logistiikkaa. 

Shopify verkkokauppa-alusta mahdollistaa ilmaiseksi Pakettikaupan hyödyntämisen liiketoiminnassa. 

Miksi käyttää Pakettikauppaa?

Pakettikaupan asiakas saa yhdellä sopimuksella ja laskulla käyttöönsä verkkokauppaansa kaikki tutut toimituspalvelut. Pakettikaupalla on helppokäyttöinen hallintapaneeli, josta voidaan tulostaa suoraan tarrapaperille tiedot lähetettävien pakettien kylkiin. Tarvetta kirjoitella kynällä vastaanottajan osoitetietoja ei enää ole! 

Pakettikaupalla saadaan tuotua verkkokaupan puolelle asiakkaille myös noutopisteet. Noutopiste -valikosta asiakas voi valita itselleen parhaiten soveltuvan toimipisteen tuotteensa noutamiselle.

Noutopisteen lisäys parantaa asiakaskokemusta verkkokaupassasi, jolloin on todennäköisempää asiakkaan myös palaavan ostoksille verkkokauppaan.

Shopifyn vaatimukset käytettäessä Pakettikauppaa

Pakettikaupan käytölle on Shopifyn toimesta vaatimus. Shopify paketti (Shopify plan) täytyy olla seuraavanlainen:

  • Shopifyn "Shopify" kuukausi- tai vuositilaus
  • Shopify Basic

Pakettikaupan saa Shopify verkkokauppaan käyttöönsä myös halvimmalla $29 maksavalla paketille.

Tarvitsetko apua Shopify verkkokaupan logistiikassa?

Tarvitsetko apua verkkokauppasi logistiikan tehostamiseen? 

Vai onko hakusessa verkkokaupan tekijä?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä miten ratkaisemme haasteesi.

Takaisin blogiin