Shopify erikoistunut verkkokaupan tekijä

Shopify erikoistunut verkkokaupan tekijä

Valittaessa verkkokaupan tekijää yritykselle on tärkeä päätös kenet ottaa kumppaniksi toteuttamaan projektia.

Mielestämme on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota siihen - tarjoaako verkkokaupan tekijä tukea ja kehitysapua verkkokaupan valmistumisen jälkeen.

Tämän kirjoituksen luettuasi tiedät enemmän meistä verkkokauppojen toteuttajana, sekä kokemuksestamme ja toimintatavoista tehdä verkkokauppoja asiakkaillemme. 

Mutta käydään ensin läpi sitä miksi olemme valinneet Shopifyn verkkokauppa-alustaksemme.

Sisällysluettelo

1. Tekijän suosikki verkkokauppa-alustaksi
2. Miksi Shopify verkkokauppa-alusta voi sinullekin olla sopiva vaihtoehto
3. Miksi Digikaupat voisi olla hyvä verkkokauppasi tekijä?
4. Ota yhteyttä
5. Usein kysyttyä

Tekijän suosikki verkkokauppa-alustaksi

verkkokauppa-asiantuntija-digikaupat-suomi

Shopifyn valinta ei ole sattumaa, vaan se perustuu huolelliseen harkintaan ja pitkäaikaiseen kokemukseemme verkkokauppojen parissa toimimisesta. Olemme havainneet, että monipuoliset ominaisuudet ja helppokäyttöisyys vaikuttavat merkittävästi asiakkaidemme liiketoiminnan menestykseen. 

Shopifyn verkkokauppa-alusta tarjoaa joustavuutta, tehokkuutta ja luotettavuutta, jotka ovat elintärkeitä nykyaikaisessa verkkokaupassa. Nämä seikat ovat myös avainasemassa, kun teemme päätöksiä asiakkaan parhaaksi.

On myös mahdollista, että jostain syystä Shopify ei ole paras valinta yrityksesi verkkokauppa-alustaksi - tätäkään emme epäröi asiakkaillemme kertoa.

Verkkokaupan tekijä-shopify-ekspertti Digikaupat-Tuomo-Saareks

Tärkeä osa palveluamme on ymmärtää jokaisen asiakasyrityksemme tarpeet ja toiveet. Tästä syystä Shopifyn räätälöitävyys ja laajennettavuus ovat keskeisiä tekijöitä, jotka mahdollistavat meidän tarjota asiakkaillemme räätälöityä ja asiantuntevaa palvelua. 

Kun suunnittelemme ja toteutamme verkkokauppoja, keskitymme aina tarjoamaan ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme liiketoimintatavoitteisiin ja auttavat heitä saavuttamaan parempia tuloksia.

Valintamme keskittyä Shopifyyn kertoo sitoutumisestamme tarjota laadukasta palvelua, joka ei ainoastaan vastaa asiakkaidemme nykyisiin tarpeisiin, vaan tukee heitä myös tulevaisuudessa. 

Shopifyn jatkuva kehitys ja innovatiiviset päivitykset takaavat, että me ja asiakkaamme pysymme ajan hermolla - ja edellä kilpailijoita.

>> Oletko harkitsemassa verkkokaupan perustamista tai nykyisen verkkokaupan siirtoa Shopifyyn? Ota yhteyttä ja valitse 100% Shopifyyn keskittynyt verkkokaupan tekijä. <<

Miksi Shopify verkkokauppa-alusta voi olla yrityksellesi sopiva vaihtoehto

verkkokauppa-konsultti-digikaupat-suomi

Mitkä tekijät ovat Shopifyn suosion takana?

Monet tekijät vaikuttavat alustan yhä laajenevaan suosioon. Asiakkaidemme keskuudessa on saanut suosiota erityisesti sen helppo ja intuitiivinen käyttöliittymä.

Myös Shopifyn oma mobiili-appi helpottaa verkkokauppiaan arkea merkittävästi.

Kaupan päivittäisen oppii verkkokauppias itse kaupan toteutuksen jälkeen helposti ja nopeasti. Tämän tekijän ansiosta tuotteiden lisääminen, varastonhalllinta ja tilausten käsittely sujuu vaivattomasti.

Suosiota kasvattaa laaja valikoima tyylikkäitä ja räätälöitäviä teemoja, sovelluksia ja integraatioita. Tämä tekijän avulla verkkokaupan muokkaaminen onnistuu hyvin yksilöllisten tarpeiden ja brändin mukaiseksi.

Lisäksi alustan sovelluskaupasta löytyy runsaasti integraatioita, jotka tukevat markkinointia, SEO:ta, asiakaspalvelua ja monia muita liiketoiminnan osa-alueita.

Shopify tukee erilaisia maksutapoja, mukaan lukien Suomen suosituimmat verkkopankkimaksut ja luottokortit. Shopify tukee myös muita suosittuva maksutapoja, kuten PayPal.

Tämä tekee ostokokemuksesta sujuvan ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Sopiiko Shopify B2B-verkkokauppaan?

Shopify on hyvä valinta myös B2B-verkkokaupan alustaksi. Sen kyky hallita monimutkaisia hinnoittelurakenteita ja tilauksia tekee siitä ihanteellisen työkalun B2B-myynnin haasteisiin. 

Shopify mahdollistaa esimerkiksi alennusten ja erikoishinnoittelun mukauttamisen eri asiakasryhmille, mikä on avainasemassa B2B-kaupan joustavuudessa ja kohdennetussa hinnoittelussa.

Lisäksi Shopify Plus, joka on Shopifyn erityisesti isommille yrityksille suunniteltu ratkaisu, sisältää laajennettuja ominaisuuksia. Näihin kuuluvat muun muassa kehittynyt tilausten hallinta ja automatisointi, jotka ovat elintärkeitä B2B-verkkokaupan tehokkaaseen pyörittämiseen. 

Shopifyn joustavuus on myös merkittävä etu; sen avulla yritykset voivat muokata alustaa omien tarpeidensa mukaisesti. Laaja B2B-verkkokaupan räätälöinti luo yrityksille monipuolisia toteutustapoja eri B2B-liiketoiminnan vaatimuksiin.

Shopify on alunperin luotu kuluttajamyyntiin (B2C)

Shopify on erinomainen valinta usealle B2C-verkkokaupalle. Se tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet kuluttajamyynnin hallintaan, kuten tehokkaat markkinointityökalut, SEO-optimointi ja sosiaalisen median integraatiot. 

Lisäksi Shopifyn mobiilioptimoidut teemat varmistavat, että verkkokauppa toimii saumattomasti kaikilla laitteilla. Erityisen tärkeää tämä on B2C-kaupassa, jossa kuluttajat tekevät yhä enemmän ostoksiaan mobiililaitteilla.

Onko Shopify hyvä pienyrittäjän verkkokauppa?

Pienyrittäjille Shopify on erinomainen, ellei paras valinta. Sen edullinen hintataso ja helppokäyttöisyys tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon pienille yrityksille, jotka haluavat laajentaa toimintaansa verkkoon. 

Shopifyn omilta sivuilta sekä meidän oppaista löydät vinkkejä ja tietoa siitä miten verkkokauppaa pystyy kehittämään myös itse. 

Lisäksi Shopifyn skaalautuvuus mahdollistaa kaupan kasvun yhdessä liiketoiminnan kanssa, ilman että on tarvetta vaihtaa alustaa myöhemmin.

>> Oletko harkitsemassa verkkokaupan perustamista tai nykyisen verkkokaupan siirtoa Shopifyyn? Ota yhteyttä ja valitse 100% Shopifyyn keskittynyt verkkokaupan tekijä. <<

Miksi Digikaupat voisi olla hyvä verkkokauppasi tekijä?

verkkokauppa-toimisto-digikaupat-suomi

1. Kokemus kansainvälisestä verkkokaupasta

Olemme myyneet oman brändin tuotteita Yhdysvalloissa ja Kanadassa, jolloin alustoina on käytetty Amazonin ja eBayn markkinapaikkoja yhdistettynä Shopifyyn. Tämän johdosta kansainvälisestä kaupasta on opittu muualtakin kuin koulukirjoista ja tiedämme mikä toimii - ja varsinkin sen mikä ei.

Myydessä tuotteita maailman kilpailluimmalla markkinapaikalla - Yhdysvaltojen Amazon verkkokaupassa olemme oppineet verkkokaupasta melkoisesti.

Näitä oppeja hyödynnämme myös asiakkaidemme verkkokaupoissa. 

2. Olemme verkkokaupan tekijä, joka keskittyy 100% Shopify-alustaan

Keskittyessä 100% Shopifyyn luomme edellytykset menestyksekkäälle yhteistyölle - sillä tunnemme Shopifyn kiemurat kuin omat taskumme.

Digikaupat on asiakasprojektien ulkopuolella mukana Omakilpi.fi -verkkokaupan liiketoiminnassa. Digikaupat vastaa verkkokaupan teknisestä kehittämisestä ja mainonnasta.

Osaamisemme mahdollistaa sinulle sen, että saat varmasti laadukkaan ja myyvän verkkokaupan yrityksellesi.

3. Kehitämme valmiita verkkokauppoja entistä paremmaksi

Me ymmärrämme, että verkkokaupan perustaminen on vasta ensimmäinen askel menestykseen. Sen vuoksi olemme sitoutuneet tukemaan asiakkaitamme edelleen verkkokaupan julkaisun jälkeen.

Tarjoamme jatkuvaa tukea ja palveluita, jotka varmistavat, että verkkokauppasi ei vain eikä ainoastaan pysy toiminnallisena, vaan myös kehittyy ja paranee ajan myötä.

Kerromme kaiken tarpeellisen, jotta voit itse tarvittaessa muokata verkkokauppaa - lisätä tuotteita ja tekstiä.

Tarjoamme Shopify-verkkokaupoille kehityspalvelua pitäen huolen, että verkkokauppasi pysyy kilpailukykyisenä myös tulevaisuudessa.  

4. Kiinteä hinta ja 100% tyytyväisyystakuu

Kaikki projektimme toteutetaan kiinteällä hinnalla. Verkkokauppiaana tiedät jo ennen projektin aloitusta mitä uusi verkkokauppa sinulle maksaa.

Kaikki projektit toteutetaan 100% tyytyväisyystakuulla. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen - saat 100% rahoistasi takaisin.

Tavoitteenamme on aina, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä yhteistyön aikana ja sen päättyessä.

5. Verkkokaupan tekijänä pyrkimys jatkuvaan kehittymiseen

Olemme toimineet Shopify-alustalla vuodesta 2018. Olemme toteuttaneet kymmeniä verkkokauppaprojekteja ja asiakkaita eri toimialoilta.

Kymmenien onnistuneiden verkkokauppaprojektien johdosta meille on kertynyt mittavasti kokemusta eri toimialoilla ja tuoteryhmissä toimivista verkkokaupoista ja niiden kehittämisestä.

>> PSST...voit katsoa asiakkaidemme palautteita täältä. <<

Pyrimme kuitenkin päivä päivältä olemaan fiksumpia ja kehittämään omaa toimintaamme yhä paremmaksi.

Ota yhteyttä

verkkokauppa-konsultti-digikaupat-suomi

Tarvitsetko verkkokaupallesi toteuttajaa?

Oletko aikeissa siirtyä toiselta verkkokauppa-alustalta Shopifyyn?

Saat meiltä tarkan aikataulun ja hinnan verkkokaupan toteutukselle 24 tunnissa.

>> Ota yhteyttä ja valitse 100% Shopifyyn keskittynyt verkkokaupan tekijä. <<

Yhteistyössä kanssamme voit jättää verkkokaupan kehityksen meidän harteillemme.

Tällöin voit itse keskittyä asiakkaisiin, markkinointiin ja muun liiketoimintasi kehittämiseen. 

Usein kysyttyä

verkkokauppa-spesialisti-digikaupat-suomi

Teettekö myös WooCommerce verkkokauppoja?

Vaikka WooCommerce on hyvä ja suosittu verkkokauppa-alusta, olemme kuitenkin päätyneet toteuttamaan verkkokauppoja Shopify-verkkokauppa-alustalle. 

Jotta voisimme tarjota asiakkaillemme pitkälle erikoistunutta verkkokauppa-osaamista ja asiantuntijuutta, on meidän järkevää keskittyä vain yhteen verkkokauppa-alustaan.

Olemme tehneet useita verkkokauppojen siirtoja WooCommerce-alustalta Shopifyyn. 

Vielä kukaan ei Shopifyn helppokäyttöisyyden ja toimintavarmuuden vuoksi ole halunnut takaisin WooCommerceen.

>> Oletko harkitsemassa verkkokaupan perustamista tai nykyisen verkkokaupan siirtoa Shopifyyn? Ota yhteyttä ja valitse 100% Shopifyyn keskittynyt verkkokaupan tekijä. <<

Takaisin blogiin