Verkkokauppa kotimaiselle luonnonkosmetiikka brändille

Verkkokauppa kotimaiselle luonnonkosmetiikka brändille

Toteutin asiakasprojektina verkkokaupan uudelle luonnonkosmetiikka brändille nimeltä Taiga Cosmetics. Taiga Cosmetics on kotimainen unisex -tuotteita valmistava luonnonkosmetiikka brändi, jonka tuotteiden tehoaineet tulevat puhtaasta Suomen luonnosta.

Projektin kulku

Projekti alkoi Marraskuun loppupuolella 2020 ja verkkokauppa julkaistiin 1.3.2021. Väliin mahtui useiden viikkojen taukoja projektin aikana, jolloin odoteltiin materiaalia sivuille mm. valokuvaajilta ja tekstin tuottajilta. 

Oli tiedossa, että sivuille tulee todella isoja ja tyylikkäitä kuvia itse tuotteista ja Suomen luonnosta. Tämä otettiin huomioon lopullista Shopifyn teemaa valittaessa. Muita tärkeitä asioita sivuilla oli asiakkaan toiveesta uutiskirjeen tilaus mahdollisuus sekä Instagram upotettuna etusivulle.

Sivuille saatiin myös näppärä suodatin, josta asiakas voi suodattaa nopeasti näkyviin itseään kiinnostavia tuotteita esimerkiksi “Miehille soveltuva” - jota klikkaamalla sivulla näkyy vain tuotteet, jotka soveltuvat myös miehille. 

Lopulta sivuista tuli erittäin tyylikkäät ja ne toimivat hyvin niin pöytäkoneella kuin mobiilissakin.

Logistiikka ja maksupalvelu

Logistiikka Taigan verkkokaupassa hoituu Pakettikauppa ja Verkkologistiikka -palveluiden avulla. Verkkologistiikka hoitaa pakettien fyysisen lähetyksen asiakkaalle, kun tilaus on tehty Shopifyn puolella. Tällöin saadaan vapautettua verkkokauppiaan aikaa omien tuotteiden ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Maksupalveluna Taigan verkkokaupassa on Checkout Finlandin maksutavat. Checkoutilla saatiin verkkokauppaan kaikki yleiset maksutavat, joita suomalaiset verkkoshoppailijat tykkäävät käyttää.

Katso Taiga Cosmetics verkkokauppa tästä

Asiakkaan palaute projektista 

"Ennen sopimuksen allekirjoittamista saimme Tuomolta ehdotuksia erilaisista Shopify pohjista, joita olivat hänen mukaan ko. sivustolle parhaiten soveltuvia. Tämän pohjalta valittiin yhteisymmärryksessä sopivin pohja ja sopimus allekirjoitettiin.


Sopimus oli hyvin jäsennelty ja se palveli kumpaakin osapuolta. Myös hinta ja muutoksien hinnoittelu oli selkeä ja se piti loppuun asti. Kommunikaatio oli vaivatonta vaikka meidän puolelta oli välillä useampikin henkilö antamassa hyviä ohjeistuksia.


Tuomolla on hyvä ymmärrys verkkokaupan tavoitteista ja hän osasi ohjata sivun rakennetta juurikin kauppaa ja kaupan syntymistä silmälläpitäen.


Sisällön syöttäminen meidän näkökulmasta oli vaivatonta. Projekti oli suhteellisen pitkä, koska kyseessä uusi brändi / tuotesarja eikä kaikki aineisto ollut valmiina projektin alkaessa. Tämä antoi lisähaasteen kokonaisuuden hahmottamiseksi sivujen rakentajalle. Tästäkin selvittiin erittäin sujuvasti.


Projektin siirtyessä loppuvaiheeseen tuli Tuomon osaaminen esille myös logistiikan-, ja maksupalvelu integraation puolella.


Saimme aikaan hienot ja toimivat verkkokauppasivut, jossa logistiikka ja maksupalvelut integroituna." - Harri / Taiga Cosmetics

Verkkokauppa yrityksellesi?

Onko sinulla tuote tai palvelu, joka tarvitsee verkkokauppaa? Ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä millainen ratkaisu palvelee sinun tavoitteitasi parhaiten.

Takaisin blogiin