Verkkokauppa lahjakorteille

Verkkokauppa lahjakorteille

Toteutin verkkokaupan Valitse Sydämellä -verkkosivuille. Valitse Sydämellä on markkinapaikka, jonka kautta eri alojen yritykset voivat markkinoida tuotteitaan. Jokaisesta myynnistä ohjataan osuus asiakkaan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen. 

Valitse Sydämellä sivuilta löydät kaupunkikohtaisesti erilaisia diilejä, joita ostamalla voit tehdä hyvää. Aluksi sivuilla löytyy vain diilejä Pääkaupunkiseudulle, Turkuun ja Vaasaan niiden lähialueet mukaan lukien. Tarjonta diileistä kuitenkin kasvaa päivä päivältä suuremmaksi.

Verkkokaupan toteutus

Yrityksen valitsesydamella.fi -verkkosivut ovat toteutettu erilliselle alustalle, mutta lahjakorttien myyntikanavaksi Shopify sopi helppokäyttöisyytensä vuoksi parhaiten. Verkkokauppa toteutettiin aliverkkotunnuksella osoitteeseen shop.valitsesydamella.fi, jonne asiakas ohjautuu suoraan klikkaamalla tuotekuvia tai “verkkokauppa” -painikkeita alkuperäisellä (valitsesydamella.fi) sivuilla.

Valitse Sydämellä Shopify sivuille tehtiin normaalista poikkeavia muutoksia. Asiakkaan klikatessa verkkokaupan puolella sivujen logoa ohjautuu asiakas alkuperäiselle sivulle (valitsesydamella.fi). Myös kaikkia alkuperäisen sivujen tekstejä ei tuotu itse verkkokaupan puolelle vaan asiakas pääsee ne lukemaan toiselta sivulta.

"Tuomon kanssa työskentely on ollut jämptiä ja sovituista asioista on pidetty kiinni sovitussa aikataulussa. Tuomon rauhallinen, kärsivällinen ja asiantunteva palvelutyyli on vakuuttavaa.

On ollut myös mukava huomata miten Tuomo on ollut apuna projektin jo valmistuttua. Suosittelen lämpimästi!” -Ville Mäkilä Valitse Sydämellä -palvelun toimitusjohtaja

Verkkokaupan valmistuminen

Lopulta verkkokauppa valmistui noin viikossa, koska aikalailla kaikki materiaali sivuille oli valmiina asiakkaan puolelta. Verkkokaupan valmistumisen jälkeen nauhoitin tarvittavan määrän opetusvideoita, joiden avulla verkkokauppaa osataan päivittää myös itse. Videot kattavat tuotteiden ja kokoelmien lisäämisen sitä mukaa, kun tuotemäärä verkkokaupassa kasvaa.

Verkkokaupan pääset katsomaan tästä.

Verkkokauppa yrityksellesi?

Onko sinulla tuote tai palvelu, joka tarvitsee verkkokauppaa? Ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä millainen ratkaisu palvelee sinun tavoitteitasi parhaiten.

Takaisin blogiin