Verkkokauppa kotimaiselle hyvinvoinnin tuotesarjalle

Verkkokauppa kotimaiselle hyvinvoinnin tuotesarjalle

Toteutin asiakasprojektina verkkokaupan terveyden ja hyvinvoinnin tuote brändille nimeltä Tervaskanto. Tervaskannon valikoimaan kuuluu tuotteet ihmisille ja eläimille. Tuotteiden tehoaineet tulevat Suomen luonnosta ja erityisesti Lapin metsistä.

Aiemmin Tervaskannon verkkokauppa toimi toisella alustalla, mutta nyt brändi haluttiin tuoda uudelle nykyaikaiselle ja tehokkaalle Shopify -alustalle.

Projektin kulku

Verkkokauppa oli aiemmin rakennettu ja ylläpidetty MyCashFlow -alustalla. Tämän johdosta tuotteiden tiedot olivat jo saatavilla projektin startatessa, joten projekti edistyi hyvin ripeästi. Toiveina oli, että uudesta sivusta tehdään “tumma ja mystinen” silloisen valkoisen ja hyvinkin perinteisen näköisen verkkokaupan tilalle.

Verkkokaupan kuvat olivat hyvälaatuisia ja otettu Suomen metsissä tummassa taustassa, joten verkkokaupan pohjaväriksi soveltui tyylikkäästi normaalista poikkeava kiiltävän musta. 

Lopulta Tervaskannon verkkokaupasta saatiin hyvinkin tyylikäs ja massasta erottuva kokonaisuus. Verkkokauppa saatiin päivitettyä uudelle Shopify -alustalle, joten jatkossa verkkokauppiailla on käytössään lähes “rajattomat” mahdollisuudet tuoda lisää ominaisuuksia verkkokauppaan.

Toimintoja, joita alkuvaiheessa kauppaan asennettiin olivat mm. MailChimp -sähköpostiautomaatio uutiskirjeitä varten ja Pakettikauppa helpottamaan logistiikassa.

Verkkokauppaan haluttiin tuoda asiakkaiden ääni kuuluviin sekä tuotteiden jälleenmyyjät nähtäville - näihin löytyi omat Shopify sovellukset.

Katso Tervaskanto verkkokauppa tästä

Asiakkaan palaute projektista

"Digikaupat / Tuomo on aivan huikea yhteistyökumppani. Tuomo saa nopeasti kiinni ajatuksesta mitä uudelta verkkokaupalta halutaan. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön: nopeaa, ammattitaitoista niin teknisesti kuin visuaalisesti, ystävällistä.

Tuomolla on kaupallinen ajattelutapa mukana kaikessa tekemisessä. Hän ymmärtää ja osaa ohjata asiakasta ymmärtämään, mitkä ovat verkkokaupassa kaupan tekemisen osalta tärkeät seikat huomioida. Todella kullanarvoinen yhteistyökumppani." -
Susanna / Tervaskanto.fi 

Logistiikka ja maksupalvelu

Logistiikkaa helpottamaan otettiin verkkokauppaan käyttöön Pakettikaupan palvelu. Tervaskannon maksupalveluna toimii Paytrail, jolla verkkokauppaan saatiin kaikki yleisimmät Suomessa käytetyt maksutavat.

Tarvitsetko verkkokauppaa tuotteillesi?

Onko sinulla tuote tai palvelu, joka tarvitsee tehokasta ja nykyaikaista verkkokauppaa? Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä miten voin auttaa sinua! 

Takaisin blogiin